Top
90 dagen ruilen
Wij doen niet moeilijk over ruilen

Ongebruikte artikelen kan je in de orginele verpakking binnen 90 dagen terugbrengen. Met de factuur krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Snowboots en winterartikelen kunnen tot 30 dagen na aankoop geretourneerd worden. Artikelen in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren. U kunt alle aangekochte (nieuwe) artikelen binnen de wettelijke termijn van 90 dagen aan ons retourneren. Producten die u aan ons retourneert moeten wel ongebruikt en met origineel prijskaartje, compleet en in de originele verpakking zitten. Verder dient u ook (een kopie van) de pakbon en uw bankgegevens mee te sturen zodat wij weten aan wie wij het geld kunnen overmaken. U dient ons voordat u het artikel aan ons retourneert via een e-mail op de hoogte te stellen dat u wilt retourneren. U krijgt van ons frankeerstickers toegestuurd.

Hoe kan ik een defect product retourneren? Producten die per post worden aangeboden dienen voldoende gefrankeerd te zijn en deugdelijk verpakt. De verpakking moet zodanig zijn dat het product tijdens verzending niet beschadigd kan raken. Mocht dit toch niet het geval zijn dan behouden wij het recht om het pakket te weigeren.

 

Kan een artikel ook worden teruggebracht in de winkel worden? Ja, dat is mogelijk tijdens openingstijden op woensdag t/m vrijdag van 10:00-17.30 en op zaterdag van 10:00-17.00.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Via de mail info@oliviaskids.nl, telefonisch via 0294-284959 of via de winkel geopend op woensdag t/m vrijdag van 10:00-17.30 en op zaterdag van 10:00-17.00.